SALI24

PALVELUT

KUNTOSALI JOKAISELLE


HINNASTO:
Kertamaksu 8€, /opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 7€)

5xkortti 35€, voimassa 3kk. (opiskelijat eläkeläiset ja varusmiehet 30€).

10xkortti 60€, voimassa 6kk (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 55€)

1kk 50€ (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 45€)
3kk 135€ (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 130€)
6kk 240€ (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 230€)
12kk 420€ (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 400€)

Tarjoamme sinulle avaran, viihtyisän ja helppokäyttöisen salin. Käytössäsi on lämmittelylaitteet, lihaskuntolaitteita, vapaan painon välineitä, crossfit välineitä sekä ryhmäliikuntatila. Saat tarvittaessa henkilökohtaista valmennusta, kuntosaliohjelman tai ravintoneuvontaa. Lisäksi nykyaikaiset solariumit ja infrapunasauna tuovat luksusta harjoittelupäiviisi.

SALIN TILAT

LÄMMITTELY

LAITEALUE

VAPAAT PAINOT

RYHMÄLIIKUNTAA KAIKILLE

Ryhmäliikunta- tunneille on helppo tulla ja ohjaaja auttaa sinua tekemään liikkeet tasosi mukaan. Voit osallistua kertamaksulla tai salin jäsenkortilla. Tuntien sisällöt ovat vaihtelevia ja voit hyvin osallistua jokaiseen tuntiin erikseen. Tunneille on tervetulleita niin liikuntaa aloittelevat kuin jo kokeneemmat liikkujat. Ryhmässä on mukava liikkua, syke nousee ja kunto kasvaa kuin huomaamatta.

LIIKUNTALUKKARI

 17.30-18.30 (19.8.2019 alkaen)

Toiminnallisella tunnilla tutustutaan perusvoimaliikkeiden suoritustekniikoiden lisäksi HIIT- tyyppiseen harjoitteluun, joka on todella tehokas keino parantaa suorituskykyä ja polttaa rasvaa. Jokainen tunti alkaa huolellisella alkulämmittelyllä, jossa parannetaan liikkuvuutta, motorista hallintaa sekä parannettaan kehon lihastasapainoa. Jokainen tunti loppuu rauhalliseen loppuveryttelyyn, jotta palautuminen alkaa mahdollisimman nopeasti. Tunti sopii aktiiviliikkujalle. Tunti on keskiraskas / raskas.

Ohjaaja Juha

 10-11.00 (3.9.2019 alkaen)

Monipuolinen kiertoharjoittelu oman kehon vastusta ja lisäpainoja apuna käyttäen. Tunnilla parannat sekä lihaskuntoasi että hapenottokykyäsi. Liikkeissä on monia eri tasoisia vaihtoehtoja, joten tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle treenaajalle.

Tunti on kevyt/keskiraskas

Ohjaaja Päivi

 17.30-18.30 ( 21.8.2019 alkaen)

Toiminnallisella tunnilla tutustutaan perusvoimaliikkeiden suoritustekniikoiden lisäksi HIIT- tyyppiseen harjoitteluun, joka on todella tehokas keino parantaa suorituskykyä ja polttaa rasvaa. Jokainen tunti alkaa huolellisella alkulämmittelyllä, jossa parannetaan liikkuvuutta, motorista hallintaa sekä parannettaan kehon lihastasapainoa. Jokainen tunti loppuu rauhalliseen loppuveryttelyyn, jotta palautuminen alkaa mahdollisimman nopeasti. Tunti sopii aktiiviliikkujalle. Tunti on keskiraskas / raskas.

Ohjaaja: Jaana

MITÄ UUTTA!

Sulkapallovuoroja varattavissa
ma-su 06.00 – 21.00.

PERSONAL TRAINER

Kun tarvitset uutta potkua treeneihin, fysiikkavalmennusta, tekniikkaopetusta tai uutta saliohjelmaa, käytössäsi on meidän koulutetut ja ammattitaitoiset personal trainerit. Sovimme valmennusten sisällön ja toteutuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteena jokaisen kehitystä tukeva yksilöllinen harjoittelu. Myös ensi kertaa salille tulevan tai tauon jälkeen liikuntaa aloittelevan on hyvä ottaa valmentaja tueksi ja avuksi jo ensiaskeliin. Näin harjoittelu lähtee sujumaan turvallisesti ja tehokkaasti.

LIHAKSET KIREÄNÄ?

Teemme hierontatyötä asiakaslähtöisesti. Meiltä saat apua lihaskireyksien, päänsäryn tai treenistä palautumisen helpottamiseksi. Hieronta toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Annamme myös kehon huollollisia ohjeita oman arkesi tueksi. Meille hyvinvoiva ihminen on sydämen asia.

HINNASTO

  • 30min 35€
  • 45min 40€
  • 60min 45€

HOX! TILAUSRYHMÄT

Voitte varata ryhmällenne salin tiloja käyttöön. Käytössänne on niin kuntosali kuin ryhmäliikuntatilat sopimuksen mukaisesti. Suosittuja tilausryhmiä ovat mm. työpaikan tyky-tunnit, urheilujoukkueiden fysiikkavalmennukset tai kaveriporukan tunnit. Suunnittelemme tuntien sisällön yhdessä toiveidenne mukaan ja toteutus jää meille. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin palaamme pian asiaan.

PELAAMAAN SULKAPALLOA

Sulkapalloa kunnon kohottamiseksi, alkulämmittelyksi, kaverin tai perheenjäsenen kanssa vietetyksi yhteiseksi ajaksi! Sulkapallo on loistava ja tehokas liikuntamuoto ja sopii hyvin monen ikäiselle. Voit varata itsellesi oman vuoron 1-3kk ajaksi. Tai tulla kassan aukioloaikoina irtovuorolla.

Vuorot on varattavissa: 
ma-su 06.00-21.00

Kentän koko:
11m x 5,18m (ryhmäliikuntatila).

Käytäntö:
Sulkapallovuoro on varattava vähintään 1x/viikko ja 1kk kerrallaan. Vuoro varataan laittamalla ensin sähköpostia: info@sali24.fi ja ilmoittamalla vastuuhenkilön yhteystiedot sekä toivomasi päivä ja kellonaika. (On hyvä laittaa useampi vaihtoehto päivätoiveelle niin voimme aina tarjota seuraavaa vapaana olevaa aikaa.) Vastaamme vuoropyyntöön sähköpostitse ja ajan löytyessä tehdään salille asiakkuus avainkortin ja sulisvuoron käyttöön. Sulkapallovuoron voi varata maksimissaan 3kk kerrallaan. Myös kertakäynti on mahdollinen kassan aukioloaikoina ma-to klo 11-12 ja klo 17-18. 

Maksu:
10€/vuoro. + 5€ avainkortti (jää asiakkaan käyttöön myös jatkoa varten).

Maksu sisältää:
Kentän, mailojen ja sulkien vuokran kahdelle henkilölle. Verkko on pystytettävä ja purettava ennen ja jälkeen oman vuoron, mikäli seuraavaa tai edellistä vuoroa ei ole. Verkko on kevytrakenteinen ja vie 5min kasata / purkaa. Kenttäpohjana toimii laminaattilattia. Verkko ja kenttä soveltuvat paremmin harraste- kuin ammattimaiseen pelailuun.

Sulkapallo + salivuoro:
Sinulla on mahdollisuus yhdistää kuntosalikerta sulkapallovuoron yhteyteen. Varausjärjestelmä on sama kuin sulkapallovuorossa, mutta hinta on 15€/kerta.
Huom! Tällä hinnalla 2 henkilöä pelaa sulkapalloa ja treenaa salilla saman vuoron aikana!

Sulkapallo + salikortti:
Mikäli sinulla on Sali24:n voimassaoleva kk kortti tai 10x määräkortti, sulkapallovuoron hinta on 5€/kerta.

Varaukset: 
info@sali24.fi